Centrum Törzsvásárlói Program

EmailFacebookGoogle+Twitter

A Centrum Törzsvásárlói program célja, hogy rendszeresen visszatérő vásárlói számára kedvezményeket, folyamatos tájékoztatást nyújtson.

centrum_kartya

A belépés feltétele

A törzsvásárlói rendszer tagja lehet minden természetes személy, aki betöltötte 18. életévét és a rendszerben résztvevő áruházakban legalább 20.000 Forint értékben vásárol.

Illetve automatikus – vásárlástól független – Klubtagságot kérhet a Skála törzsvásárlói kártyával rendelkező vásárló.

A belépés feltétele

· A Centrum Törzsvásárlói Szabályzatának elfogadása

· Minden esetben a vásárlónak adatvédelmi nyilatkozatot kell kitölteni.

· Az adatvédelmi nyilatkozat kitöltése után a TV kioszkon a megfelelő adatok megadásával képernyős eszközökön regisztrálja magát a vevő és megkapja a törzsvásárlói kártyát.

Kártya használata

A Centrum Törzsvásárlói kártyán gyűjti a kártyatulajdonos a vásárlása révén szerzett pontokat, illetve a kártya szükséges a pontok beváltásához is.

1 vásárlásnál 1 hűségkártyát lehet használni, a pénztárnál előre kell jelezni, ha hűségkártyával rendelkezik, úgy a pontgyűjtésnél, mint a beváltásnál.

Minden vásárló számára egy kártyát biztosítunk.

A törzsvásárlói kártya át nem ruházható.

Pontgyűjtés

· A hűségkártyával minden vásárlás alkalmával hűségpontokat lehet gyűjteni.

· A vásárlási érték jóváírásának feltétele (pontrögzítés), hogy a törzsvásárló a pénztárhoz érve, a fizetést megelőzően átadja a kártyát a pénztárosnak. Amennyiben vásárláskor a törzsvásárlónál nincs ott a kártyája, abban az esetben a jóváírás nem lehetséges.

· Minden 2000 Ft vásárlási érték után a 1 pontot írunk jóvá a kártyán.

· Törzsvásárlói pont kizárólag a teljes árú vásárlás után jár!

· Törzsvásárlói pontalapot nem képez a törzsvásárlói pontbeváltás igénybevételével történő vásárlás.

Pontbeváltás (kedvezmény igénybevétele)

· A kártyán gyűjtött pontokat a Törzsvásárló kizárólag kedvezmény formájában veheti igénybe, készpénzre nem átváltható.

· 1 pont 100 Ft értékű kedvezményt jelent.

· A vásárlás értékének maximum 30%-át lehet pontokkal fizetni, az ezen felüli összeget a törzsvásárló köteles pénzben fizetni.

· A pontok által biztosított kedvezmény kedvezményes termék vásárlására nem használható fel, tehát az érvényes törzsvásárlói kártyával igénybe vehető kedvezmények semmilyen más kedvezménnyel nem vonhatóak össze, legyen az aktuálisan futó időszakos vagy/és állandó akciós kedvezmény.

· A pont beváltás feltétele, hogy legalább 15 pont legyen a törzsvásárlói kártyán

- A beváltáshoz szükséges pontok (15 pont) gyűjtésére és azok levásárlására a törzsvásárlói kártyán utolsó rögzített vásárlástól számított 1 év áll rendelkezésre. Ezt követően az addig gyűjtött pontok törlésre kerülnek.

Törzsvásárlói kártya elvesztése, adatmódosítás

Elveszett törzsvásárlói kártya kicserélésének a feltétele, hogy a kártya (nyilvántartásunk szerint) érvényes legyen, és a csere időpontjában vásárlás történjék. A cserére csak a kártya eredeti igénylője jogosult.

Megjegyzés

A CED KFT-nek jogában áll a Törzsvásárlói programban meghirdetett kedvezmény mértékét és gyűjtésének és igénybevételének időszakát bármikor megváltoztatni.

A kártya adatlapjának kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat – beleérve személyes adatait is – a Centrum Áruház elektronikus nyilvántartásba felvegye és feldolgozza. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Törzsvásárlói Rendszer működtetése, a Törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről. Az adatokat bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.

Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti. Amennyiben a kártyával vagy a Törzsvásárlói Rendszer bármely részével visszaélés történik, a Centrum Áruház jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Törzsvásárlói Rendszerben megszüntetni, beleértve a kártyához kapcsolt kedvezményeket is.

A Centrum Áruház nem felel a törzsvásárlói kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a Kártya ellopása, elvesztése, megsemmisülése, megsérülése következtében keletkezett károkért.

A törzsvásárlónak jogában áll a törzsvásárlói programban való részvételét bármikor megszüntetni, melyet írásban az info@centrumexclusive.com e-mail címen megtehet